Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-2° C
TOP

Electric Castle caută cei mai entuziaști voluntari

Electric Castle deschide perioada de înscrieri pentru cei care doresc să activeze ca voluntari pe durata evenimentului. Aplicațiile se depun online, pe http://electriccastle.ro/en/volunteers, până în data de 16 mai a.c.

„Anul trecut am avut cei mai inteligenți, entuziaști, descurcareți și cuminți voluntari din România, așa că la ediția cu numărul 3 nu ne dorim decât să continuăm pe aceeași linie”, spune Teodor Negrea, directorul artistic al Electric Castle Festival.

Cei care își doresc să devină voluntari la ElectricCastle 2015 trebuie să aibă 18 ani împliniți și disponiblitate totală în perioada 25 – 28 iunie a.c., sunt singurele condiții care trebuie îndeplinite în momentul aplicației. În rest, calitățile personale vor decide dacă își vor găsi un loc în echipa de peste 250 de oameni care vor ajuta ca festivalul să aibă o nouă ediție de succes.

Aplicațiile se depun online, iar ulterior cei selectați vor fi chemați pentru un interviu.

Mai sunt doar 48 de zile până la cea de-a 3a ediție a ElectricCastle Festival. Peste 150 de artiști vor fi prezenți, la finalul lunii iunie, la Castelul Banffy, pe cele 6 scene pregătite de către organizatori. Prodigy, Rudimental, FatBoy Slim, Parov Stelar, Cat Empire și The Glitch Mob sunt doar o parte din headliner-ii pregătiți.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm vizitați electricastle.ro

Post a Comment