17 Jun, Monday
0° C
TOP

Electric Castle Festival 2013 !

 Boiler Events organizează în perioada 21-23 iunie 2013 la Castelul și Domeniul Bánffy din Bonțida, în apropiere de Cluj-Napoca ELECTRIC CASTLE FESTIVAL !!

Maestru al evenimentelor muzicale, Boiler Events a organizat în ultimii 3 ani peste 300 de evenimente în Boiler Club, Booha Bar și alte câteva locații neconvenționale ! Locație unică, castelul Bánffy unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin, în care va debuta prima ediție a festivalului le va avea în line-up pe unele dintre cele mai renumite și venetice nume internaționale din sfera muzicii electronice de DJ și live acts .

MORCHEEBA, PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE, TELEPOPMUSIK(LIVE), DUB PISTOLS LIVE, STANTON WARRIORS, A-SKILLZ VS.KRAFTY KUTS, ROA(LIVE) sunt numai câțiva care se anunță a fi prezenți ! Lista completă o găsești aici !

Dacă ți-am captat atenția și dacă îți surâde ideea unei veri electronice, să îți spun și de unde îți poți achiziționa bilete la festival : Zanza Cafe, Old City Pub și Cafe Tutun îți stau la dispoziție !

Cine se trezește devreme, economie de timp și bani face : primele 300 bilete-90 lei, până în 17 mai-100 lei, 17 mai-20 iunie-135 lei și dacă te hotărăști pe ultima sută de metrii, scoți din buzunar 170 lei, la intrare . Tehnologia vine în ajutorul tău – cea mai simpla metodă  buy tickets : Super mobile app-ul Electric Castle disponibil pentru iOS și Android în App Store!!

 3 zile de festival, 4 scene, 40 artiști internaționali și locali ! Atât !!

 

Organizatorul oficial al festivalului este Boiler Events, cu sprijinul Booha College.

Post a Comment