Târgu Mureş
20 May, Monday
15° C
TOP

Electric Castle – programul pe zile

Electric Castle au anunțat programul pe zile la ediția din acest an care va avea loc între 18-22 iulie la Bonțida. 😀

În prima seară ne putem bucura, așa-zisa ziua zero din 18 iulie (miercuri) ne putem bucura de Damian Robert Nesta „Jr. Gong” Marley, cel mai tânăr fiu al legendei muzicii reggae, Bob Marley și de un show Guilty pleasures care garantat ne vor aduce gânduri nostalgice: îi vom vedea pe scenă pe Vunk și Class cu hiturile lor din anii 90.

Joi, 19 iulie, vom asista la mega-party-ul Elrow. Ce înseamna asta? Un show cu acrobați la trapez, într-un spațiu umplut de instalații dintre cele mai ciudate, ELROW este cel mai revoluționar concept de party dezvoltat în marile festivaluri de muzică din Europa. Iar în ceea ce privește formațiile, vom dansa pe Groove Armada (Dj set din păcate), Netsky, Icona Pop și Alison Wonderland.

În ziua de vineri, 20 iulie, vom asista la trei premiere naționale: Mura Masa vine pentru prima dată în România în 20 iulie, pentru Electric Castle, cu piese de pe primul său album, care a reușit performanța unei duble nominalizări la premiile Grammy. Fanii dubstep au întâlnire cu Jeff Abel – Excision, de asemenea pentru prima dată în România, cu un show în care muzica, proiecțiile video și spectacolul de lumini creează experiențe puternice și memorabile, într-o instalație gândită de la zero chiar de artist. Iar pentru că varietatea de stiluri definește Electric Castle, fanii post-rock-ului nu au fost uitați și îi vor întâlni pe Son Lux, trupa din New York care aduce în premieră pentru România albumul lansat cu numai câteva luni în urmă.

Sâmbătă, 21 iulie, în sfârșit avem ocazia să îi vedem pe London Grammar, o formație indie britanică care îți merge direct la suflet. Oferta zilei e completată de The Bloody Beetroots, un artist italian progresiv, iubitor de muzică punk și electronică, și Richie Hawtin, un alt nume din avangarda muzicii electronice.

În ultima zi, duminică, 22 iulie, o avem pe *drumroll*… Jessie J! Tipa care a colaborat cu Rihanna, Nicky Minaj, Arianna Grande și mulți alții, dar a și avut single-uri în Top 10 UK vine pe scena din Bonțida pentru un mega-show. Tot astăzi rock-ul alternativ marca Nothing But Thieves aduce la castel „Broken Machine”, al doilea album al trupei care a susținut deja concerte sold-out în peste 10 țări. Și nu în ultimul rând, de-abia aștept concertul Orchestrei Operei Maghiare de Stat Cluj-Napoca.

E momentul să vă luați abonamentul de pe site-ul electric sau, acum că știți programul pe zile, bilete de acces pentru o singură zi, la prețuri de 149 lei (pentru ziua de miercuri, 18 iulie) sau 189 de lei (pentru restul zilelor din festival).

We are electric!

Post a Comment