17 Jun, Monday
0° C
TOP

Electric Castle – voluntar de festival

Electric Castle caută 1000 de voluntari pentru a opta ediție.

Pentru toți cei care line-up-ul verii perfecte conține muzică, distracție și șansa de a face parte din echipa celui mai bun festival de dimensiuni medii de pe continent, Electric Castle lansează invitația de a se înscrie ca voluntari ai celei de-a 8-a ediții! Peste 1000 de voluntari vor fi prezenți, între 15 și 19 iulie, pe domeniul Banffy din Bonțida.

Înscrieri

Înscrierile au debutat pe electriccastle.ro/volunteers și rămân deschise până în 15 martie, singura condiție obligatorie fiind vârsta minimă de 16 ani. După înscrieri, cei selectați vor susține un interviu cu cei care coordonează departamentele, iar apoi urmează o perioadă de familiarizare atât cu festivalul, cât și cu departamentul în care lucrează. Cei 1000 de voluntari selectați vor deveni membri în unul dintre cele 16 departamente: Comunicare, Backstage, Artists & Guests, Logistică, Accomodation, New Media și altele. Toți voluntarii primesc acces în festival, loc în camping, masă în timpul turelor, iar cei care decid să nu campeze au transportul asigurat din Cluj-Napoca.

Căutăm oameni implicați, punctuali, cu inițiativă, orientați către găsirea unei soluții într-o situație neprevăzută, care lucrează bine în echipă, comunicativi și cu prezență de spirit. Abilitățile pe care le au sau pe care își doresc să le fructifice stau la baza viitoarei lor repartizări într-unul dintre departamente,

spune Andi Vanca, Head of Communication.

Voluntari Electric Castle

De-a lungul timpului, la Electric Castle au făcut voluntariat nu doar români, ci și oameni din peste 15 alte țări, cum ar fi Germania, Honduras, Rusia, Serbia, Lituania, Franța și Bulgaria. În medie, 30% dintre voluntari se întorc de la un an la altul pentru a retrăi experiența Electric Castle din culise. Voluntarii se alătură echipei principale a festivalului care înseamnă 7000 de oameni ce „administrează” o suprafață de peste 40 de hectare, cu peste 90% dintre facilități instalate în doar 8 săptămâni, un efort anual ce transformă Electric Castle în festivalul cu una dintre cele mai complexe producții de eveniment din Europa.

Comments (2)

 • Marginean Georgiana

  Salut, sunt Georgiana, am in momentul de fata 15 ani (dar in Aprilie fac 16). As dori sa particip ca voluntar la acest festival, deoarece îmi place sa fac voluntariat de fiecare data când am posibilitatea. De exemplu, la finalul lunii Martie voi fi voluntara la o casa de copii de la Valea Plopului, iar pe 10 mai voi fi voluntara la un maraton (Mureș Half Marathon ). Mulțumesc pentru micuța atenție !

  reply
  • Buna Georgiana.
   Multumim ca ne citesti. Dupa cum a fost precizat si in articol, inscrierile se fac pe electriccastle.ro/volunteers.
   Iti uram bafta si poate ne vedem la EC8!

   reply

Post a Comment