Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Entrepreneurship Day

The Entrepreneurship Academy dă strigarea pentru tinerii implicați, creativi și cu spirit de antreprenor din orașul nostru! Dacă crezi că te încadrezi, haide la Entrepreneurship Day, vineri 26 februarie de la 11:30, la Colegiul Național  “Alexandru Papiu Ilarian”, ca să-ți pui în aplicare cunoștiințele!

Evenimentul este organizat pe 2 părți, la fel de interesante, una în care înveți și una în care aplici în mod practic ce ai învățat:

  • La început, vei sta de vorbă cu un antreprenor de succes care îți va spune tot ce trebuie să știi despre lumea afacerilor, cum să îți dezvolți spiritul antreprenorial, sau cum să îți faci ideile să devină realitate.
  • În a doua parte, vei fi provocat la jocul STARTUP WIZKID, ce constă în mai multe întrebări de cultură antreprenorială, logică și dexteritate digitală (trebuie să ai internet pe mobil ca să-l poți juca). Și cea mai bună parte? Primii 5 tineri cu cele mai mari punctaje vor fi invitați la o finală în București!! Asta pe lângă premiile super-originale și super-bine-gândite care mai mult ca sigur îți vor depăși așteptările! (anul trecut au fost bilete la Untold). Dacă asta nu te motivează, nu știu ce ar putea să o facă 😀

Programul pe care vi l-au pregătit este acesta:

11:30 – 11:45 -> Primire participanti in sala
11:45 – 12:00 -> Mesaje de bun venit si explicare program
12:00 – 12:30 -> Prezentare antreprenor/antreprenori
12:30 – 13:00 -> Intrebari si raspunsuri
13:00 – 13:15 -> STARTUP WIZKID
13:15 – 13:20 -> Centralizare rezultare si desemnare castigatori
13:20 – 13:30 -> Prezenare EA-The Entrepreneurship Academy

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie e să completezi acest link 🙂

Nu ratați o asemenea ocazie!!

Fb event

 

 

 

 

Post a Comment