Târgu Mureş
30 May, Thursday
15° C
TOP

Evenimente organizate de Studcard

Cei de la Studcard sunt tare activi în perioada asta, mai ales de când a început anul universitar. Nu am fost încă la nici o petrecere organizată de ei, nu ştiu când o să ajung, dar mă gandesc că sunt populare din moment ce încă au activitate.

Astfel că maine 17 Noiembrie 2011, sunteţi aşteptaţi la o petrecere bazată pe Tequila. Acum…dacă nu vă place această băutură, puteţi să consumaţi şi altceva, important e să mergeţi 🙂 Au anunţat şi existenţa unor premii dar şi promoţii la băuturi. Clubul gazdă va fi discoteca Tineretului (fostul Cuba, pentru cei din generaţia mea), începând cu ora 10 seara. Intrarea este 7 lei (consumaţie inclusă), iar posesorii de StudCard intra 2 pe un bilet.

Al doilea eveniment organizat de ei e Pool Party – Retro Party Karaoke. Ce o să se petreacă acolo, nu aş putea să vă spun cu certitudine. Poate că după o baie bună, vă treziţi că vine cineva cu microfonul la voi să cântaţi Gloria Gaynor – I will survive, nu ştiu, e doar un scenariu imaginat de mine. Cert e că vineri, începând cu ora 11 seara, începe petrecerea la Hotel President Aqua Rock Spa.  Şi aici sunt anunţate premii şi concursuri. Entertain-eri vor fi “Doi Dj” şi MC-ul Florin Salistean. Intrarea e 20 de lei şi 15 lei cu Studcard iar rezervările se pot face la nr de telefon  0752 200 455.

Nu uitaţi să vă luaţi costumul de baie cu voi 🙂

Post a Comment