Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Eveniment de Business Networking – JCI

In ultima perioada JCI organizeaza multe diverse evenimente. Au lansat un program de Public Speaking iar acum am aflat ca pun bazele si unui eveniment de business networking.

Networkingul este cea mai simpla si eficienta cale sa intalnesti oameni, sa iti extinzi rețeaua de contacte profesionalesa, chiar sa iti  cresti  afacarea, e nevoie doar de context. JCI creeaza acest context organizand un eveniment pentru oamenii de business.

JCI invita profesioniști și antreprenori dintr-o gamă variată de domenii și expertize pentru a se cunoaste intre ei. Un fel de speed dating dar cu scop profesional. Vei acea ocazia sa petreci cate 5 minute cu fiecare participant si sa incerci sa impresionezi prin businessul tau.  Personal gasesc acest eveniment foarte interesant si cu sanse reale de succes. OIM ma va avea pe mine ca reprezentant :D.

Business Networking Event & Society Games are loc miercuri, 2 Aprilie, ora 18:00, gazda fiind  Le&Le Games (str Artei, nr 3, Târgu Mureș). Pentru a participa la eveniment trebuie sa va inscrieti accesand linkul acesta, iar taxa de participare este de 30 de lei. Ne vedem acolo negresit!

Post a Comment