Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

Eveniment de prezentare

Ei bine…mie mi se pare o temă interesantă, un eveniment și o inițiativă foarte faină și care merită atenție și participare!

Asociația de Turism Activ Trascău (TAT) vă invită la un eveniment de prezentare a ofertei de teambuilding și activități recreaționale.

Cu această ocazie veți avea posibilitatea de a cunoaște posibilitățile de petrecere a timpului liber la Rimetea, jud. Alba. Programul de Teambuilding NOD este realizat împreună cu Asociația Consult Școlari.
Situat la 60 de km de Cluj-Napoca, satul Rimetea nu este doar unul din cele mai frumoase sate din Transilvania, ci găzduiește și o serie de activități care vă îndeamnă să ieșiți din spațiul confortabil și să vă încărcați cu energie.

Printre activitățile pe care vi le propun cei de la TAT, se numără: plimbări cu bicicleta, drumeții, zbor cu parapanta, rafting, trasee de cățărat, team-building-uri.
NOD este un program de team building original și versatil, plasat într-un cadru care îndeamnă participanții la explorare personală, geografică și etnografică. Se pliază pe nevoile echipei, a grupurilor de inițiativă, reunind probele sportive cu jocuri și spații de liniște.

Echipele înrolate vor învăța să colaboreze. Competiția este cu sine, iar gestionarea probelor va genera coechipieri pregătiți pentru noi provocări.

Evenimentul de prezentare va avea loc joi, 24.03.2016, la J’ai Bistrot de la ora 18:00!

Cunoaște locuri și persoane noi, învață să lucrezi în echipă, socializează! Nu fiți reticenți! Ieșiți din banal, din rutină, din oraș! 😀

Înscrierile se fac la adresa activturism@gmail.com sau la telefon 0723-371.836

Post a Comment