Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Eveniment de strângere de fonduri

Organizatia Salvaţi Copiii îşi propune schimbarea statisticilor dureroase: în fiecare an pierdem aproximativ 1900 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,8 la 1000 de copii născuţi vii în 2014, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Organizația Salvați Copiii filiala Mureș prin această campanie derulată în perioada 21-22 noiembrie 2015, își propune să adune fondurile necesare pentru achiziționarea echipamentelor medicale care pot asigura cea mai bună îngrijire a nou-născuților prematuri. Este vorba despre un aspirator de secreții, infuzomate tip Agilia și cântare de copii pentru Secția de Neonatologie Prematuri -Spitalul Clinic Județean Mureș.

Puteți susține lunar proiectul organizaţiei Salvaţi Copiii pentru dotarea maternităţilor cu echipamente medicale. Contribuţia lunară poate face diferenţa pe termen lung. Din acest motiv, Salvaţi Copiii vă oferă cea mai uşoară metoda de a susţine această cauză: trimiteți un SMS la 8844. Mai multe informații despre donația prin sms gasiți accesând acest link.

Post a Comment