Târgu Mureş
23 Feb, Friday
5° C
TOP

Eveniment JCI – Cheia dezvoltarii afacerii tale

Echipa JCI debuteaza in aceasta toamna cu un eveniment dedicat afacerilor, mai exact metode pentru dezvoltarea mediului de afaceri local si stimularea competitivitatii agentilor economici.

In mare parte, de cate ori am participat in cadrul vreunui eveniment JCI, atmosfera a fost, asa cum se si cere, relaxanta si am plecat de acolo cu o energie pozitiva. Mi se pare de bun simt sa te incarci in urma unui eveniment, doar ai invesitit din timpul tau…asa ca e cumva o necesitate, daca te vor prezent si la evenimentele lor viitoare.

Cum spuneam, JCI in general livreaza astfel de evenimente, sper eu ca nici acum se lase mai prejos. De aceasta data insa, e vorba de un eveniment mai pretentios “Cheia dezvoltarii afacerii tale” cu invitati care au un cuvant de spus in sfera afacerilor si a companiilor (Florin Somodi, Ciprian Sabau, Calin Sarchiz, Janos Bereczki, Birtha Attila), dar si teme abordate de interes general (Performanta in vanzari, Taxe si impozite, etc); mai corect spus subteme sub aceeasi umbrela a afacerilor.

Pe pagina lor de facebook puteti gasi mai multe argumente in favoarea participarii la eveniment. Ca si criterii preferate de participare sunt : interesul pentru aceasta arie si dorinta de a ti se raspunde la intrebari punctuale privind problemele cu care te confrunti.

Pentru a participa la conferinta trebuie sa iti achizitionezi un bilet. Acesta s-au pus deja in vanzare si sunt dupa cum urmeaza: early bird 50 de lei (pana in 4 octombrie) standarad 60 de lei (4-10 octombrie). Linkul de inscriere il gasiti aici. Evenimentul are loc in data de 11 octombrie, de la ora 10.00 la ora 16.00 la Hotel Concordia.

Le urez multa bafta organizatorilor!

Post a Comment