Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
11° C
TOP

Evenimentul Globatic marca AIESEC in Promenada Mall

Mie imi plac mult oamenii cu initiativa si de regula promovez toate evenimentele in care vad ca s-a investit pasiune.

Ei bine programul GROW, despre care am mai scris ca este un eveniment care se adreseaza  liceenilor si pntru care organizeaza sesiuni de invatare nonformala (teme expuse: comunicare, cooperare, alimentatie, autocunoastere), se apropie de sfarsit. In prag de incheiere a acestuia, AIESEC, cei care au pus bazele programului impreuna cu Scoala de Valori, organizeaza in acest sfarsit de saptamana un concept international care se numeste “GLOBATIC”.

Am aflat de la unul din organizatori ca evenimentul va fi unul de mari proportii, unde sunt asteptati cat mai multi participanti. Eveniementul vrea sa poarte publicul in jurul lumii, in doar trei ore. Pentru GLOBATIC, elevii de-ai nostri dar si internationali s-au pregatit cu standuri care reprezinta diverse tari din lume. Sunt pregatite multe feluri de mancare, asa ca puteti merge duminica sa gustati felurite mancaruri din cine stie ce tara. Eu as fi curioasa de bucataria chiliana :).

Pe langa mancaruri vor fi pregatite dansuri si alte momente artistice  internationale. Scopul este imbogatirea cunostintelor multiculturale ale participantilor dar si aducerea unui impact pozitiv asupra acestora. Iar la cum s-au pregatit, sigur va iesi bine. Noi OIM vom fi acolo sa vedem cum se desfasoara evenimentul dar si sa gustam din toate bucatariile lumii.

Evenimentul GLOBATIC are loc duminica 23 februarie pe coridoarele Promenada Mall incepand cu ora 13.00. Sper sa ne vedem cat mai multi acolo. Si inca o data felicitari organizatorilor :).

                                         Paula

Post a Comment