Târgu Mureş
23 Feb, Friday
9° C
TOP

Family Olimpics

Am primit şi noi un comunicat pe care încerc să vi-l redau în totalitate. Eu am fost organizator pentru evenimentele asociaţiei  11even în Tg Mureş şi de principiu cred că sunt benefice, au rolul de a dezvolta comunităţile.Pare un eveniment interesant, se asaemănă cu Swimathon-ul făcut de Fundaţia comunitară mureş.

Family Olympics la Târgu Mureș – Implică-te și ai șansa să te întâlnești cu Gheorghe Hagi

 Family Olympics  este un festival al sportului și competiției ce se adresează celor mici, dar și tinerilor, părinților sau bunicilor care iși doresc să se recreeze prin mișcare. Jocuri, concursuri, premii, dar și multă distracție – acestea sunt ingredientele pregătite de Asociația 11even în parteneriat cu E.ON România pentru toți cei din Târgu Mureș care vor accesa zonele special amenajate pentru ei în perioada 17-23 iunie.

Organizatorii celei de-a doua ediții a evenimentului “Family Olympics” și-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supraviețuitori ai cancerului. Tabăra “Temerarii” organizată de Asociația Little People a fost astfel proiectul desemnat pentru finanțare, fiind unul din cele mai importante evenimente anuale organizate în sprijinul copiilor și tinerilor care au trecut printr-o experiență atât de marcantă .

Cei care doresc să susțină cauza  copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului  pot să aleagă între a participa la unul din evenimentele cuprinse in secțiunea individual și echipe, evenimente în care vor putea să alerge, să inoate sau să facă flotări pentru temerari. Fiecare participant sau echipă inscrisă pot sa mobilizeze un grup de susținători dintre colegi, prieteni sau membrii ai familiei. Aceștia pot să doneze o sumă cuprinsă între 1 și 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susținută.

Prin parteneriatul cu E.ON România, organizatorii vor oferi premii celor mai active persoane implicate in evenimentele din Târgu Mureș și din celelalte 4 orașe unde se oprește caravana Family Olympics. Astfel, primele 3 persoane din fiecare oraș care generează cele mai importante donații prin susținători în cadrul evenimentelor de înot, flotări sau alergare, vor primi un tricou și o minge semnate de Gheorghe Hagi. La rândul lor, cei mai importanți donatori vor primi de asemenea mingi și  tricouri semnate de marele fotbalist. La finalul campaniei, persoana care, prin participarea sa la Family Olympics, a atras cea mai mare sumă donată de către susținătorii săi, va avea posibilitatea să petreacă cateva ore in prezența lui Gheorghe Hagi în cadrul unei cine private.

În Târgu Mureș, evenimentele vor avea loc intre 17-23 iunie  și se vor desfășura in diverse spații din oraș,  după următorul program:

17 – 21 iunie – Jocuri, concursuri si competiții in 16 gradinițe si școli selectate din oraș

20 iunie – Eveniment “Înotam pentru Temerari” – Complexul de agrement și sport Mureșul, orele 15:00 – 18:00

22 iunie – Sărbătoarea Family Olympics și happening “Facem flotări pentru Temerari” – Platoul Cornești, începand cu ora 10:00

23 iunie – Eveniment “Alergăm pentru Temerari” –  Piața Trandafirilor, orele 9:00 – 12:00.

Dacă vi se pare interesant şi doriţi să participaţi  vă puteţi inscrie aici

Post a Comment