Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Family Olympics la Târgu Mureş

Family Olympics este un festival al sportului şi competiţiei care conţine o serie de spaţii integrate în mai multe oraşe din România.

Festivalulul activităţilor sportive dedicat în principal tinerilor şi familiilor a ajuns anul acesta la a treia editie. În spatiile alocate evenimentului, participanţii au la dispoziţie o serie de jocuri şi concursuri, pot să se implice în  diverse tipuri de provocări sportive şi de strângere de fonduri sau pur şi simplu pot să petreacă câteva ore relaxându-se alături de prieteni şi de familie. Mai multe informaţii găsiţi la ei pe site si facebook.

În cadrul Family Olympics se organizează şi un campionat de buble fotbal  pentru companii (click aici pentru demo). Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi aici. Campionatul se va desfăşura în perioada 9-11 mai 2014. 

 

În data de 10 mai are loc secţiunea Bucurie In Miscare. Aceasta se va desfaşura la platoul Corneşti şi e destinat tuturor celor care iubesc activitătile fizice.

După ce Critical Mass a avut un succes răsunator, mă bucur să văd ca  au loc şi alte acţiuni ce promovează mişcarea.

Vă recomandăm cu drag să participaţi, având în vedere că Târgu Mureşul se află printre cele 5 oraşe norocoase care găzduiesc un astfel de festival. Vă urăm mişcare plăcută şi relaxare din plin 🙂

Post a Comment