Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
16° C
TOP

Fan Fest- Rosia Montana 11-17 august

Saptamana viitoare are loc un nou festival de muzica. Diferenta dintre acest festival si celelalte, este scopul organizarii si anume spijinirea Rosiei Montana si protejarea mediului.

Festivalul se organizeaza pe proprietatea privata a unuia dintre cei mai mari sustinatorii ai Rosiei Montane, dar sta in picioare din bunavointa mai multor voluntari/activisti.

Lista de artisti este luuunga si o puteti gasi pe pagina de facebook. Enumar doar Baba Dochia, Vlad Dobrescu, Luna Amara, Blanoz, etc. Programul include totodata: tururi ghidate, literatura, proiecții de filme, evenimente pentru copii, activități recreative. Va fi amenajată o piață țărănească și una de obiecte hand-made.

FânFest este un festival realizat integral pe bază de voluntariat. Toţi artiştii şi organizatorii se implică pro-bono. Costurile ce nu pot fi acoperite prin sponsorizări sunt achitate cu sume care provin din donaţii individuale sau mici granturi ale fundaţiilor culturale. Și în acest an organizatorii îi invită pe toţi cei care doresc să participe la finanţarea festivalului să contribuie la realizarea celei de-a noua ediții.

INTRAREA LA TOATE EVENIMENTELE ESTE LIBERĂ!

 

Post a Comment