Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Fani ai echipei Liverpool, uniţi-vă

Zilele trecute, noi echipa Outinmures am primit un mesaj pe fb, prin care eram rugaţi să popularizăm un eveniment ce va avea loc la sfârşitul săptămânii.

Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut despre ce este vorba, iar faptul că suntem contactaţi şi implicit că lumea are încredere în noi, ne conferă un sentiment de mândrie.

Ca să nu mai lungesc suspansul: mesajul primit a fost din partea unui suporter înflăcărat al echipei FC Liverpool, care ne anunţă că în Tg Mureş există o mică dar împătimită comunitate, care susţine cu mult patos această echipă de fotbal. Am înţeles că ei se adună ori de câte ori echipa favorită are un meci important şi îşi doresc foarte mult să se strângă într-un număr cât mai mare.

În acest sfârşit de săptămâna, FC Liverpool, va juca finala cupei Angliei împotriva lui Chelsea Londra. Negreşit, susţinătorii echipei se vor reuni, în Backstage (locul perfect pentru meciurile de fotbal) pentru a trăi împreună emoţia acestei finale. Astfel că, dacă sunteţi fani ai echipei de fotbal Liverpool, şi vreţi să vă găsiţi “familia” sunteţi aşteptaţi Sâmbătă, la ora 19.00 în Backstage, pentru a cânta într-un suflet “You’ll never walk alone“, probabil cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal. Este şi pe facebook anunţat acest eveniment aici, unde puteţi confirma prezenţa.

Ca şi o scurtă completare: în vremuri de mult apuse, eram şi eu o mare susţinătoare a echipei Liverpool. Urmăream toate meciurile cu mari emoţii (cine mă cunoşte îndeaproape poate să confirme). Acum nu mai sunt atât de pătimaşă, dar undeva în sufletul meu, Liverpool are asigurat un locşor special. Spun astea doar pentru că mă bucur mult să văd că se aduna fani ai echipei. Îi felicit şi sper să se regăsească unii pe alţii cât mai repede şi într-un număr cât mai ridicat.

Sper să se repete istoria din 2001, când Liverpool juca finala Angilei împotriva lui Arsenal, şi a răsturnat situaţia de la 0-1 la 2-1 în doar 20 de minute. Nu mai îmi rămâne de spus nimic, decât Hai Liverpool, kick some Chelsea Ass.

Comments (3)

  • Zsigmund Gabor

    Multumim pentru articol, OutInMures! You’ll Never Walk Alone!

    reply
  • manu_anfield1892

    Delicios articolul!

    reply

Post a Comment