Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Fashion Show în Saga

Aşa cum aţi văzut pe pagina noastră de facebook, a avut loc în Saga, săptămâna trecută, un casting pentru o prezentare de modă.

Castingul a luat sfârşit, au fost alese câteva fete, iar acestea vor participa la un show de modă, organizat de Alina Ceuşan, o tânără domnişoară cu rădăcini deja înfipte într-ale modei, şi de adăugat că e târgu-mureşeancă de-a noastră. Cât de profi va fi acest show, rămâne de văzut. Din câte am înţeles, după prezentare va fi un fel de petrecere cocktail cu “ţinută obligatorie”, adică cei prezenţi acolo trebuie să se îmbrace puţin mai mult decât casual. Intrarea va fi liberă, dar se pot rezerva din timp  scaune “front row”, acestea vor fi contra cost, 10 lei, dar norocoşii vor avea acces vizual full frontal.

Cam acestea sunt detaliile, cam puţine ştiu, dar până la ora asta nu am găsit un material cu mai multe info. Dacă vi se pare interesant, atunci sunteţi aşteptaţi joi în Saga, începând cu ora 20.00. Pe pagina lor de facebook găsiţi şi date de contact pentru a vă rezerva mese/scaune.

Hai că sunt chiar curioasă ce reprezentare o să iasă. Mai şti că printre fetele ce vor prezenta joi nu e şi o viitoare Bianca Drăguşanu, gata să rupă inimile fotbaliştilor? Noi o să avem acolo reprezentanţi, aşa că vom veni cu păreri şi impresii.

PS: Ţinutele sunt asigurate de magazinul NO 1.

Post a Comment