Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
3° C
TOP

Feed Your Mind – O platformă de discuții creată pentru mințile curioase

Feed Your Mind, un proiect creativ și ambițios pentru tineri dornici de dezvoltare din punct de vedere antreprenorial și nu numai. Proiectul ajunge și la noi în oraș în data de 15 aprilie dar mai întâi haideți să înțelegem mai bine despre ce este vorba.

Conceptul platformei de discuții Feed Your Mind a debutat cu succes în 2017 în cadrul festivalului AWAKE, ca o scenă creată special pentru cei curioși, în căutare de conexiuni intelectuale și un mod diferit de a experimenta atmosfera festivalului.

Feed Your Mind – On Tour aduce pe scenă vorbitori locali și naționali, cu o experiență versatilă în domenii precum: antreprenoriat, educație financiară, tehnologie, educație, impact social și multe altele.

 

Evenimentele sunt organizate sub formă de conferințe interactive de jumătate de zi, menite să îți hrănească mintea cu noi informații, să te pună în contact cu vorbitorii și participanții, să îți ofere un cadru relaxat în care să interacționezi cu cei din jurul tău și să îți inspire atmosfera de la scena Feed Your Mind din cadrul AWAKE. Dinamism, conexiune, flux de informații, acestea sunt câteva dintre atributele care descriu conceptul și conținutul.

 

Sunt așteptate minți curioase, personalități dinamice, antreprenori la început de drum sau care vor să aibă un impact pozitiv în comunitatea lor, tineri dornici să exploreze și să primească o doză de inspirație.

Fiecare eveniment se încheie în stilul unei zile de festival, cu muzică și dans, prieteni vechi sau noi. Petrecerea de încheiere a evenimentului este deschisă celor cu atitudine de festivalier.

 

Prin tot ce facem cu Feed Your Mind încercăm să creăm un dialog ușor, distractiv, precum și o apropiere între interesele, pasiunile publicului tânăr și informațiile și inspirația ce îi pot ajuta să își construiască o viață sănătoasă, o carieră bună sau îi pot convinge să se implice în mod constructiv în viața comunității lor

a declarat Andrei Dinu, organizatorul evenimentului.

Primii invitați pe scenă sunt pregătiți să își împărtășească ideile și pasiunile cu participanții!

 

Pentru Târgu-Mureș, orașul în care începe turneul celor 6 evenimente, pe 15 aprilie 2019, la Sala Mică a Palatului Culturii, primii vorbitori anunțați sunt:

  • Georgiana Birthler, arhitectă la “unDAverde” – interesată de mediu, accesibilitate si viață sănătoasă
  • DJ Shiver, DJ celebru pe scena de techno din Romania – pe scenă în calitate de performer dar și antreprenor în industria de entertainment.

Înscriere gratuită!

Evenimentele Feed Your Mind sunt deschise publicului larg și nu se percepe taxă de înscriere. Prin completarea formularului de pe website http://feedyourmind.ro/ îți rezervi locul.

 

Pentru informatii suplimentare:

Diana Sivu – Communication Manager | Feed Your Mind – On Tour

0763.622.766 |  diana.sivu@eventheroes.ro

 

Cristi Bojan – Local Communication Manager | Awake Festival

0740.564.814 |  cristi@awakefestival.ro

Post a Comment