Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
16° C
TOP

Femei în pragul unei crize de nervi

O scenă, câțiva actori, un public numeros și un musical 🙂

Femei în pragul unei crize de nervi –  deschide noua stagiune a Teatrului Național Târgu Mureș, având două reprezentații în regim de premieră.

Cele două reprezentații oferă mai multor spectatori posibilitatea de a vedea spectacolul în regim de premieră, cât și șansa actorilor – Companiei Liviu Rebreanu – de a juca mai multe roluri, spectacolul având două distribuții în paralel.

Musicalul prezintă o montare modernă a cinci poveşti de dragoste trăite de cinci femei aflate în situaţii limită. Viziunea suprarealistă adoptată de regizorul Răzvan Mazilu, face trimiteri la Salvator Dali şi are un impact foarte puternic atât vizual cât și la nivelul actoriei.

Femei în pragul unei crize de nervi, este o producţie realizată după filmul omonim, oferind publicului târgumureșean o invitație la un musical plin de viață, dans și culoare cu ajutorul lui Pepa care este părăsită fără nici o explicație de Ivan – iubitul ei – și astfel întreprinde o călătorie stranie, amuzantă și duioasă, în căutarea unor răspunsuri.

Spectacolul se va desfășura în seara de 4 respectiv 5 octombrie de la ora 19:00 în Sala Mare. Biletele sunt disponibile la cele două casierii ale Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediu și cea de la Palatul Culturii) precum și online pe www.biletmaster.ro

 

Post a Comment