Târgu Mureş
23 Sep, Thursday
7° C
TOP

Festival de stand up comedy în Mureş cu Badea, Bordea şi Bendea

Nu mai e nici un secret. Băieţii din stand up comedy business iubesc Ardealul şi Ardealul îi iubeşte pe ei. Pentru că să fim serioşi, plouă în Mureş cu numere de stand up. A trecut abia o săptămână de când a fost comediantul Teo în Jazz, dar eu zic să nu ne plângem, să ne bucurăm.

Fenomenul acesta de stand up comedy aveam impresia că a atins apogeul undeva anul trecut, dar se prea poate să mă fii înşelat, pentru că încă sălile sunt pline. Ştiu din surse sigure că băieţii din biz sunt chemaţi inclusiv la banchete. Ar fi interesant un studiu în Romania pe subiectul acesta, unde a inceput, cum arată acum şi ce pronosticuri sunt privind viitorul comedianţilor :).

Dar până atunci, ce vreau eu să vă aduc la cunoştinţă este că în acest weekend are loc “Festivalul internaţional de stand up comedy“. Nu prea desluşesc de ce se autointitulează “internaţional” din moment ce la Tîrgu Mureş vin trei băieţi români (Dan Badea, Catalin Bordea şi Nicu Bendea),  dar na…mai trebuie şi câte un cârcotaş. Poate aflu sâmbătă, 9 noiembrie începând cu ora 19.00, pentru că atunci are loc FISC. Fără să vă surprind, evenimentul se ţine în Jazz, cel mai potrivit spaţiu pentru numere de stand up comedy, părerea mea. Biletul costa 20 de lei, iar pentru că Studcard este partener, posesorii beneficiază de o reducere, plătind doar 15 lei, dar în număr limitat de 50 de bucăţi, aşa că vă rog să vă grăbiţi. Biletele pot fi achiziţionate la sediul Casei de Cultura a studenţilor. Aşadar ne vedem acolo. Sigur o să fie fun.

PS: sper că Bordea şi-a mai revenit, ultima dată parcă îşi pierduse din farmec :).

Post a Comment