Târgu Mureş
15 Jul, Monday
33° C
TOP

Festivalul de satiră şi umor în oraş, ediţia XV

Mie îmi place(a) toamna pentru că, pe lângă mixul de culori fascinant, vine cu cel mai aşteptat festival din Mureş de peste an (acum că Peninsula e istorie pentru noi). E vorba despre Festivalul de Satiră şi Umor, care de câţiva ani adună în aceeaşi sală un număr impresionant de oameni.

Festivalul de satiră şi Umor este locul unde l-am descoperit pe Sorin Pârcălab, unde s-au lansat mai mulţi comedianţi şi e festivalul care de 15 ani încoace ne aduce zâmbetul pe buze.

Dacă în alţi ani, umorul ţinea de joi până duminică, în acest an startul se dă luni şi se încheie duminică. Sunt curioasă cum se vor organiza să umple programul pentru atât de multe zile :). Aşadar începând cu 18  până în 24 noiembrie Festivalul de Satiră şi Umor ne ţine ocupaţi. Locul desfăşurării este bineînţeles Casa de Cultură a Studenţilor, intrarea liberă. Din experienţa anilor anteriori, vă recomand să mergeţi cu o oră bună înainte de a începe, dacă doriţi să prindeţi un loc pe scaune. Mă bucur mult că am din nou şansa să anunţ festivalul acesta. E o tradiţie plăcută :).

Organizatorilor le urez succes şi vouă multă voie bună.

Post a Comment