Târgu Mureş
27 Sep, Wednesday
25° C
TOP

Festivalul Filmului European

La film cu Europa, de ziua ei. 

În fiecare an, de douăzeci de ani, se organizează o petrecere, mare cât un festival, care să cinstească ziua Europei, 9 mai.

După cum bine știți, luna mai, încarcă agenda cinefililor din România cu spectacole de film european. În plin sezon de festival unii dintre noi încearcă să se împartă în mai multe locuri, pentru că uneori se mai întâmplă ca o zi să fie rezervată pentru mai multe evenimente, dar cei mai mulți ajung la petrecere cu noi.

În perioada 5-29 mai 2016, ne bucurăm împreună de multiculturalitatea europeană, de bogăția stilistică, de conținutul și viziunea cinematografiei europene. Proiecțiile vor avea loc în șase orașe din România, printre care se numără București, Baia Mare, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Hunedoara și Timișoara.

Festivalul ”asemeni unui bufet suedez cu bucătărie mediteraneană, nordică și slavă, asamblat cu rafinament franțuzesc, pragmatism german, stil danez și sobrietate britanică” oferă spectatorilor săi filme de tot felul. Să-ți lași loc liber în agendă, special pentru film, că revin curând și cu programul 🙂

Post a Comment