Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
15° C
TOP

Festivalul Lavandei – Mădăraș

Festivalul Lavandei… cât parfum, câtă frumusețe, o doză maximă de relaxare! 😀

Ediția a 2-a a Festivalului Lavandei, organizat pe Tărâmul Lavandei se apropie!

După succesul, aprecierea și prezența a peste 3000 de persoane la prima ediție, anul acesta în perioada 14-16 iunie 2019, intervalul orar 13:00 – 21:00, ești așteptat din nou în comuna Mădăraș, județul Mureș, să simți și să trăiești experiența unui sat pitoresc, combinat cu look-ul și mireasma de Provence.
Astfel, hai la un picnic cu familia, prietenii și la o plimbare / terapie relaxantă prin lanul de lavandă, lan care are o suprafață de 3 hectare de cultură matură, lângă care vei putea admira o plantație nou înființată de aproape 2 hectare.

Organizatorii vor pune la dispoziția ta posibilitatea de a lua acasă produsele obținute de pe Tărâmul Lavandei:

  • ulei esențial,
  • apă de lavandă,
  • săculeți cu flori uscate,
  • sirop de lavandă,
  • buchete de lavandă verde.

La Festivalul Lavandei vor fi organizate și 1-2 photo-cornere, unde 2 fotografi profesioniști îți vor oferi posibilitatea de a-ți realiza o ședință foto în decor special amenajat chiar în lanul de lavandă. În colaborare cu Costume Populare Mureș, pentru ședințele foto profesionale, vei putea închiria costume tradiționale originale și autentice. 🙂

Pentru a acoperi costurile de organizare și posibilele pagube în cultură, taxa de intrare la festival va fi de 10 lei/persoană (copiii gratuit), iar în acest cost vei primi câte un buchet de lavandă, proaspăt culeasă.

Festivalul Lavandei? Da, da și iar da! Ne vedem acolo! 😀

Post a Comment