17 Jun, Monday
0° C
TOP

Festivalul Meşteşugarilor, produselor şi obiceiurilor tradiţionale în Promenada Mall

Poate că un astfel de festival ar fi fost mai oportun undeva înainte de sărbătorile de Paşte, dar nici acum nu e chiar târziu. Români suntem şi români vom fi.

În Promenada Mall au loc periodic tot felul de expoziţii. Pentru că deja a trecut o bucată de timp în care holurile mallului erau goale, s-au luat măsuri, astfel că suntem cu toţii aşteptaţi în perioada 10-12 mai să ne clătim ochii şi papilele gustative cu produse tradiţionale acestea fiind de natură ” bio, naturale, organice…toate menite să ne îmbunătăţească stilul de viaţă. Prezentarea acestora o putem admira în cadrul Festivalului Meşteşugarilor, produselor şi obiceiurilor tradiţionale. De menţionat este că acest festival a ajuns la ediţia a doua. Noi le urăm la mulţi ani înainte.

Pentru că o simplă expoziţie cu produse ale unor comercianţi veniţi din toată ţara nu este chiar suficientă să definească un festival, în seara de 11 mai este programat şi un moment artistic începând cu ora 18.00. Destul de sumară descrierea momentului, pentru a ştii exact despre ce e vorba este necesară deplasarea până la locul faptei.

Aşadar, în acest weekend Promenada Mall este împodobită cu multe produse atent meşteşugărite. Nu ezitaţi să treceţi pe acolo, mai cumpăraţi şi o hăinuţă două, că doar trebuie împrospătată garderoba de vară.

Post a Comment