Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

Festivalul Peninsula 2013

Deşi Peninsula e out din mures începând din acest an, pentru noi tot rămâne cel mai iubit dintre festivaluri, motiv pentru care vom prezenta în continuare orice informaţie primim, iar în ziua zero vom fi prezenţi în prima linie de pe front.

Aşadar şi prin urmare, au fost anunţate primele nume care vor veni la Peninsula 2013.

“Una din cele mai bune trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Peninsula, în prima zi a celui mai mare festival din România, care se va desfăşura între 18 şi 21 iulie 2013, în Cluj-Napoca.”

“Cea mai cunoscută trupă de ska-punk a Europei va cânta din nou la Festivalul Peninsula. După un concert memorabil şi năucitor în 2010, bascii de la Ska-P revin în data de 20 iulie pe Scena Mare a Festivalului!”

“Pentru prima oară în România, la Peninsula va mixa unul din cei mai de seamă reprezentanţi ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, Utah Jazz. Luke Wilson a demonstrat cu trei albume (It`s a Jazz Thing, Vintage, Groove Therapy) că se numără printre puţinii DJ care pot crea o atmosferă unică de petrecere. Pentru a desăvârşi, pe 18 iulie, show-ul de la Peninsula, alchimistul funk-ului îl aduce pe amicul său Stamina MC. ”

Nu vă pot spune ce emoţii am privind line-upul. Marea mea dorinţă este prezenţa lui Florence and The Machine, ar fi un fel de cadou de la divinitate:  “Paula, 2013 este anul tău, felicitări şi enjoy” :D. Dar deşi acesta e doar un vis de-al meu, totuşi tinem pumnii strânşi, cine ştie.

Dar până atunci, să vă mai spun că biletele s-au pus în vânzare începând din data de 18 martie, iar preţurile sunt cam aşa (tarif valabil până în data de 14 iunie).

• Bilet de o zi 50 RON (aprox. 11,5 EUR)
• Abonament 4 zile (fara camping) 150 RON (aprox. 34 EUR)
• Abonament 4 zile (cu loc de camping) 180 RON (aprox. 41 EUR)

Când mai aflam ce alte trupe au gig la Peninsula, revenim cu info. Rămâneţi pe fir.

 

Comments (7)

 • What

  si ce parere ai despre trupele anuntate pana acum (adunatura de zero, parerea mea) ca informatiile astea s-au scris peste tot!?

  reply
  • Paula

   Momentan sunt rezervata. Astept nume mai grele 🙂

   reply
  • Sandra Sc

   Ska-P si Kaiser Chiefs sunt niste trupe chiar faine si va fi super sa le (re)vedem la Peninula. Pana acum au facut o treaba buna. Asteptam niste headlineri care sa ne lase masca.

   reply
  • mihai

   la electric castle sunt artisti mai smecheri decat la peninsula… si la artmania la sibiu :)) peninsula vrea sa fie un mix intre cele doua dar nush de ce npresimt ca nu iese daca nu se intampla ceva nume zdrobitoare.

   reply
   • Sandra Sc

    Artmania e cu totul alta mancare de peste, are alt public, are alt fel de rock. Despre electric castle nu ma pronunt ca nu-i zona mea, dar oricum, cele 3 festivaluri nu prea pot fi comparate.

    reply
    • mihai

     deci are you kiddin` me? cand veneau apocalyptica sau avantasia la peninsula? sau altii asemenea…. a fost peninsula un festival Rock in adevaratul sens al cuvantului….

     reply
     • Sandra Sc

      A fost!

Post a Comment