Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Festivalul VIBE setează ritmul verii în Transilvania prin cea de-a VI-a ediție

All eyes here! Festivalul VIBE se apropie cu pași rapizi și promite o ediție memorabilă!!

Înrădăcinat în Târgu Mureș încă din 2018, Festivalul VIBE a crescut constant și atrage în fiecare an zeci de mii de participanți dornici să experimenteze magia muzicii și diversitatea activităților din cadrul evenimentului.

Ediția cu numărul VI se va desfășura în perioada 4-7 iulie 2024, în Târgu Mureș, pe malul râului Mureș, oferind publicului o experiență unică și de neuitat. Cele patru zile de festival vor fi presărate cu concerte live susținute de artiști renumiți, internaționali, cât și din țară. Vei explora o diversitate de genuri muzicale de la pop, hip-hop și rap, până la techno și rock.

Festivalul își va atinge apogeul din acest an odată cu apariția pe scenă a artistului american de renume mondial, Jason Derulo, care va încânta publicul cu hiturile sale celebre și cu un show de excepție.

Vor fi prezenți pe scenă și alți artiști internaționali precum Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire, Traumer sau Alan Fitzpatrick.

Line-up-ul va fi completat de trupe din România și Ungaria, precum 4S Street, Bagossy Brothers Company, Beton.Hofi, Carson Coma, Ivan and the Parazol, Parno Graszt, Sisi, T Danny, Pogány Induló și Valmar.

Pe scena KMDSZ BLACK BOX, iubitorii muzicii techno vor avea ocazie să prindă răsăritul soarelui alături de artiști din România precum NU ZAU, MIHAI POL, SUCIU sau DAIMOND ROCKS.

În cadrul festivalului se organizează și VIBE KOLI, un spațiu educativ, dedicat dezbaterii unor subiecte relevante pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Aici, participanții pot lua parte la prelegeri, ateliere și discuții pe teme precum impactul inteligenței artificiale, inovația în educație, finanțele și relațiile interpersonale ale tinerilor, dar și probleme legate de schimbările climatice.

Pentru mai multe informații despre Festivalul VIBE 2024, aruncați o privire pe site-ul vibefestival.ro! Biletele pot fi cumpărate de AICI iar lista completă cu artiștii poate fi consultată AICI!

Ți-am făcut poftă de festival, de vară cu muzică faină și vibe de senzație? Dacă da, hai la Festivalul VIBE! 😀

Post a Comment