Târgu Mureş
22 May, Wednesday
18° C
TOP

Festivitatea de Absolvire UMF 2011

Până acum trebuie să știți că unii dintre cei care scriem aici suntem viitori doctori. Eu și Anca…

Și binențeles că suntem plini de emoție când are loc un eveniment așa de important ca Festivitatea de Absolvire a celor de la UMF, Fie ei doctori, stomatologi, Farmaciști, asitenți medicali, tehnicieni, nutriționiști sau sportivi.  Ne bucurăm pentru toți pentru că au fost pregătiți de una din cele mai prestigioase Universități din România.

Acuma noi îi mai și cunoaștem, ne sunt prieteni, cu unii am suferit împreună prin sălile de lectură, ne-am îmbătat la petrecerile Ligii Studenților sau la Balul Bobocilor, am înjurat cam aceleași materii. Unii am blestemat ziua când am dat admitere  dar întotdeauna la supărare  fără să fim serioși…. Pentru că , pentru cei mai mulți, UMF Tg Mureș a fost cea mai bună alegere. Nu numai pentru profesori și pregătirea profesională, cât pentru acei mulți prieteni care ni i-am făcut de-lungul anilor.

Personal nu sunt adeptul Festivităților și ceremoniilor dar trebuie să vă spun sincer că m-am emoționat. Oricum ar fi 6 ani, minim , petrecuți cu aceeași colegi sunt foarte mulți. Se leagă prietenii , se clădesc relații și de multe ori familii…

Nu pot să-i numesc pe toți prietenii care au absolvit în acest an , căci sunt foarte mulți , dar vreau să o felicit pe Florina Pavel în mod special pentru că va fi unul dintre cei mai mari Medici Urgentiști din România… ea este o prietenă foarte bună, o profesionistă și unul din membri cei mai importanți ai Organizației de Medicină de Urgență… și să mai zici că nu mă iubești după ce scriu așa frumos despre tine! 😉

Normal și colegul meu Dan de la Xtensii.ro merită felicitări , având în vedere că am putut duce firma împreună și mai ales ca a terminat facultatea suportându-ne pe mine și pe Iulia ;).

Acum că am terminat anul 5 mă gândesc că și noi din toamnă ne vom pregăti pentru festivități, emoții și bucurii voi ce faceți la anu’ pe vremea asta? nu veniți la festivitate?

pozele au fost făcute de fotografii profesioniști ai OutinMures.ro pe care ii voi da afara dupa ce ii voi angaja ! 🙂

Comments (1)

  • Frumos… vad ca au pus si scaune pt studenti…eu cand am terminat acum 2 ani Petru Maior am stat in picioare:)
    Mi-am amintit de perioada studentiei…hehe…dar bine ca a trecut:)

    reply

Post a Comment