Târgu Mureş
02 Jun, Friday
17° C
TOP

Fii informat! Salvează vieți!

Un curs care poate salva vieți!

Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență Mureș, organizează în data de 29.03.2015, ora 10:00 proiectul “Fii informat! Salvează vieti!” desfășurat la sediul instituției (str.Nicolae Grigorescu nr. 19 ).
Cursul va avea o parte teoretică urmată de o demonstrație practică pe manechine.

Proiectul a luat naștere în urma conștientizării faptului că populația din România nu a realizat pe deplin rolul pe care îl au în rezolvarea unei situații de urgență, astfel cunoștințele cu privire la măsurile de prim ajutor sunt minime/inexistente în rândul publicului larg.

Astfel prin acest proiect, ei vă oferă șansa să învățați manevre de bază simple care pot fi efectuate de persoane fără pregătire medicală și care fac diferența între viață și moarte.

Proiectul se desfășoară cu sprijinul SMURD Mureș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al Județului Mureș.

Informaţii și înscrieri se pot obţine la numărul de telefon 0265-216.066 sau la adresa de e-mail/site ccs.targumures@mts.ro; www.ccsmures.rowww.osmu.ro sau accesând următorul link http://goo.gl/36TcEi .

Coordonator proiect: Oana Mateș – (OSMU)
Cursul de prim ajutor este gratuit!

Fă diferența, învață și salvează o viață!

Post a Comment