Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
5° C
TOP

Fii voluntar la Festivalul Electric Castle!

Garantat va fi o experiență plăcută!! 

Dacă rezonezi cu muzica electronică, dacă ești curios să vezi pe viu mașinăria care pune în mișcare Electric Castle și dorești să te implici activ în organizarea celei de-a doua ediții a festivalului, ești așteptat să te înscrii ca voluntar până în data de 10 mai, completând formularul http://www.electriccastle.ro/voluntari !

Pentru ediția 2014 sunt căutați 250 voluntari. După încheierea perioadei de înscrieri, organizatorii vor trece la etapa 2: selecția propriu-zisă a voluntarilor- interviurile cu aplicanții!

”Nu vor conta vârsta, sexul sau experința de viață, eventual cea de voluntar. […] La Electric Castle, pe lângă oportunitatea de a afla ce se întâmplă dincolo de scenă și de a lucra cu o echipă profesionistă, voluntarii vor avea ocazia de a întâlni foarte mulți artiști, veniți pentru prima dată în România” a spus Ioana Lepădatu, coordonator voluntari Electric Castle.

Eu spun că este o foarte bună ocazie pentru tânarul de tine!! 😉  Go for it!!

Ne vedem acolo!!

Comments (1)

  • Octavian

    Buna ziua,am o rulota comerciala de tip fast-food,a-si dori sa particip la festivalul organizat de Dvs. Cu cine pot lua legatura?!..

    reply

Post a Comment