Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP
cineplexx

Filme noi la Cineplexx!

Luna spooky începe cu bine cu două comedii și un film horror la Cineplexx Târgu-Mureș.🎃

DNA. HARRIS CUCEREȘTE PARISUL ( AG )

PREMIERĂ: 30 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Isabelle Huppert, Lesley Manville, Lambert Wilson, Jason Isaacs

SINOPSIS

O menajeră văduvă din Londra anilor ’50 se îndrăgostește nebunește de o rochie Dior haute-couture și decide că trebuie să aibă și ea una. Face sacrificii și pornește spre Paris, decisă să-l cucerească cu umorul ei nebun, energia ei nestăvilită și pofta de viață așa cum nu vezi decât atunci când viața se decide să-ți acorde a doua șansă.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

ZÂMBEȘTE ( IM18 )

PREMIERĂ: 30 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon

SINOPSIS

După ce este martora unui incident bizar, traumatic, care implică un pacient de-al ei, dr. Rose Cotter devine ea însăși centrul unor evenimente inexplicabile. Rose trebuie să-și confrunte trecutul, oricat de întunecat, pentru a supraviețui în înfricoșătorul prezent.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

TEAMBUILDING ( N15 )

PREMIERĂ: 30 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Șerban Pavlu, Matei Dima, Anca Dinicu, Cosmin Nedelcu, Nicu Banea, Vlad Ianus, Ionuț Rusu, Anca Munteanu

SINOPSISEmil lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia. Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți. Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena, Horia, Onel, Dorina și Șerbănel pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi “scăpați de acasă”. Oare cine va lua cupa anul acesta?

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Post a Comment