Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP
program cineplexx

Filme noi la Cineplexx Târgu-Mureș!

Ce bucurie că în sfârșit avem și altă opțiune de a viziona filme în loc de canapea/pat acasă. Cinematografele s-au redeschis și vin cu o suită de filme bune!

FĂRĂ ZGOMOT 2/ A QUIET PLACE II (N15)

VERSIUNI DISPONIBILE: Subtitrat în limba română

DISTRIBUȚIE: Djimon Hounsou, Cillian Murphy, John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

SINOPSIS

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric… 

Programul îl găsiți aici.

GODZILLA VS KONG (AP. 12)

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 

DISTRIBUȚIE: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Julian Dennison

SINOPSIS

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale.

Programul îl găsiți aici.

PETER IEPURAŞUL: FUGIT DE ACASĂ (AP. 12)

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 

DISTRIBUȚIE: Elizabeth Debicki, James Corden, Lennie James

SINOPSIS

Aventura „Peter Iepurașul: Fugit de acasă” îl readuce pe marile ecrane pe cel mai simpatic rozător din grădină. Bea, Thomas și gașca de iepurași au devenit o familie unită, doar Peter pare să nu își găsească locul, în ciuda tuturor eforturilor. Prin urmare, acesta se aventurează în afara grădinii și ajunge într-un loc neașteptat, în care năzdrăvănia lui este extrem de apreciată. În momentul în care familia sa riscă totul pentru a-l aduce înapoi acasă, Peter trebuie să se hotărască ce fel de iepuraș vrea să fie cu adevărat.  

Programul îl găsiți aici.

Post a Comment