Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Focșani Blues Festival – Day 2 & 3 + Concluzii

Tot în Focșanigeles – dar s-a terminat FBF.

Prieteni, cu acest eveniment merită să vă încheiați vara. Pe bune.

Ca să nu incepem direct cu concluziile, ci să facem totul bine, vreau sa vorbim oleacă despre zilele 2 și 3 din cadrul festivalului. Muzica a prins tonuri diferite față de prima zi, în sensul că de la o combinație de rock-blues am ajuns la blues-ul clasic, și înapoi la alte variații care de care mai interesante.

Ca să nu mai mergem pe loc, ăștia sunt artiștii din ziua 2: Headlines Blues Band, Southern Avenue și Dwayne Dopsie and The Zydeco Hellraisers. Cui nu ii place democrația americană dacă e livrată prin muzică? 😉

Ultima zi a fost marcată de Detonics, JJ Thames și Shemekia Copeland. Da, încă o porție dublă de American Burger with extra Blues Democracy.

În final, pentru mine a fost o experiență inedită, atât din punctul de vedere al muzicii, cât și al oamenilor – moldovieni, șe sî măi. Eu, personal, dacă nu le mâncam zilele unor străini care mi-au devenit în scurt timp prieteni, anume M.F., R.A., O.M., M.D. jur că nu mă distram așa de bine. Mai ales sudistul meu preferat, Bogdan Dinu, zis și “.com”. Da, e blogger și scrie articole faine. Recomand cu căldură să vă sacrificați un concediu de un weekend până în Vrancea ca să puteți participa la acest festival, toamna viitoare. Merită. O sa vedeți și din poze. Promit.

Va urma să postăm poze și pe pagina noastră de Facebook ca să vă facem in ciudă că nu ați venit cu noi la Focșani Blues Festival. Aici le puteți găsi. Și aici puteți găsi articolul trecut, scris exclusiv pentru ziua 1. E fain, pe bune. Merită citit.      

Post a Comment