Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Gala Atipic Beauty

Gala Atipic Beauty a fost creată pentru ca oamenii cu dizabilități să fie priviți ca oameni normali. Pentru că asta și sunt, și pot construi mult în viață, în ciuda dizabilității.

Sunt cuvintele Magdei Coman, președintele Asociației Open Your Heart. Tocmai din acest motiv, dorim să aducem pe scenă fete și băieți în scaune rulante, frumoși și zâmbitori, care să ne arate că viața poate să meargă mai departe și în aceste condiții.

Clubul Rotary Tîrgu-Mureş MARIS are onoarea să fie partener în acest demers social cu Asociația OPEN YOUR HEART, împreună putând ajuta la schimbarea mentalităţilor și având ca rezultat îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu dizabilități. Vrem să aducem în lumină un proiect care să se concretizeze în ceva palpabil la nivelul comunității.

Un prim pas este accesibilizarea Teatrului Naţional Tîrgu-Mureş, prin montarea de rampe mobile și a unei toalete speciale.

Evenimentul va avea loc în 16 martie 2018, la Teatrul Național Tîrgu-Mureș, de la ora 18.00 și include Gala Atipic Beauty, cocktail, spectacol de teatru „Soț de vânzare.”
Prețul unui bilet este de 100 de lei.

Post a Comment