Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Get to know the artist @Awake: Knife Party

Au mai rămas doar 2 zile până la cel mai așteptat festival din Mureș de anul acesta! 😀

Did you get your ticket? Nu? Ce mai aștepti? Hai că poate vă convinge unul dintre cei doi headlineri – Knife Party.

Am auzit de la diverși oameni că înlocuirea e de calibru mult mai mic, ceea ce scade calitatea festivalului. Dacă e să ne luăm doar după popularitate, Rag’N’Bone Man are 400.000 de fani pe Facebook. Knife Party? Aproape 2.400.000. Ceea ce înseamnă că organizatorii doar au adus o îmbunătățire și nu au făcut rabat la investiții ca să mențină publicul fericit.

Vă place Pendulum? Knife Party reprezintă de fapt un alt proiect a doi dintre membrii formației, Rob Swire și Gareth McGrillen, care făceau deja împreună muzică din 2002. În 2011 scot primul lor EP 100% No Modern Talking de pe care ascultăm piesa cu celebra frază You blocked me on Facebook/And now you’re going to die.

Anii 2012-2013 aduc două noi EP-uri, Rage Valley și Hunted House. Primul ne oferă uber piesa de party Bonfire care a apărut și în sezonul 5 din Breaking Bad.

În sfârșit în 2014 scot primul lor album de studio Abandon Ship, iar de atunci au mai apărut două EP-uri. În 2015 au făcut o colaborare cu Tom Morello de la Rage Against the Machine. Pe lângă acesta, băieții au mai colaborat de-a lungul timpului cu Swedish House Mafia, Steve Aoki, MistaJam, Foreign Beggars, I See MONSTAS și Tom Staar.

Pe scurt, dacă aveți chef de un party pe cinste, Knife Party sunt ceea ce trebuie.

Vă invit să vă achiziționați bilete de pe eventim.

Festivalul Awake se desfășoară în perioada 1-3 septembrie la Gornești pe domeniul Teleki.

Be there or be square! 😀

 

Post a Comment