17 Jun, Monday
0° C
TOP

Globatic @ Promenada Mall

Despre AIESEC și treaba bună pe care aceștia o fac cu diferite proiecte interesante precum GROW, v-am mai povestit aici și aici. Sâmbătă are loc un evenimnt strâns legat de proiectul GROW, marcând sfârșitul unei sesiuni. Mai multe detalii:

“AIESEC Tîrgu Mureș și Școala de Valori, organizează în data de 23 Martie 2013, în Promenada Mall, începând cu ora 14.00, evenimentul GLOBATIC cu scopul de a implica elevii din Tîrgu Mures, participanți la proiectul GROW într-o activitate ce promovează multiculturalitatea.
GLOBATIC este evenimentul care închide proiectul Grow în Tîrgu Mures, editia din aceasta primăvara a fost una de succes avand 150 de elevi participanți care au luat parte la 10 traininguri despre abilitați de comunicare, alimentație sănătoasă, ecologie, autocunoaștere, multiculturalitate, lucru în echipă. Aceste traininguri au fost ținute de studenți din Indonesia si Turcia.
La evenimentul GLOBATIC vor fi reprezentate peste 10 țari de pe întreg mapamondul, diversitatea culturală va sta la baza acestui eveniment în care tineri din clasele a IX si a X-a, participanți la proiectul GROW, vor reprezenta câte o țară în cadrul evenimentului.
GLOBATIC este și o ocazie în care să ne petrecem o zi de sâmbătă alături de prieteni și familie într-un mediu plin de multiculturalitate în care multitudinea de steaguri ne va duce cu gândul la o lume unită, în care pacea și bucuria de a cunoaște oameni vor fi elementele cheie.”

Post a Comment