Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
4° C
TOP

Grand Rooftop Sunset

Începe cea de-a doua ediție a petrecerilor RoofTop! De data aceasta evenimentul va avea loc pe 19 septembrie pe terasa hotelului Grand, etajul 12.

Petrecerea se ține de la ora 18:00, așa că poți să admiri apusul iar după 8 ore de dans, se va ține și un afterparty la HipnotiK Cafe. Sigur ai văzut în mai multe filme petreceri de genul și îți poți imagina cât de specială va fi noaptea intitulată: Grand Rooftop Sunset.

Muzica și atmosfera va fi asigurată de Scopter, Thejointventures și Addo.

Prețul unui bilet este de 20 de lei cumpărat înainte de la HipnotiK Cafe sau în ziua evenimentului, cu 30 de lei. Biletele sunt limitate!

Pentru alte informații, sună la numărul de telefon: 0771.537.241

Come and enjoy another rooftop party!

 

A RoofTop eseménysorozat folytatódik egy újabb tetőtéri bulival! Ezúttal szeptember 19-én kerül rá sor, a Grand szálló 12-ik emeleti teraszán.

Az esemény 18:00 órától kezdődik, így megcsodálhatod a napnyugtát és 8 óra táncolás után, egy afterpartyt is tartanak, a HipnotiK kávézóban. Biztosan sok filmben láttál ilyen helyszínű bulikat, így elképzelheted, hogy milyen különleges alkalom is lesz ez a Grand Rooftop Sunset-nek nevezett este.

A zenét és a hangulatot Scopter, Thejointventures és Addo fogja biztosítani.

Egy jegy ára 20 lej amelyet azelőtt megvásárolhatsz a HipnotiK Cafe-ban vagy az esemény napján, 30 lej értékben. A jegyek száma korlátozott!

További információkért, hívd az alábbi telefonszámot: 0771.537.241

Come and enjoy another rooftop party!

Post a Comment