Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP
cineplexx targu-mures

Hai la film la noul cinematograf Cineplexx Târgu-Mureș!

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș! Whoop-whoop! 🎥🍿

Cu cea de-a cincea locație din portofoliul național, situată în cadrul Shopping City Târgu-Mureș, Cineplexx are 5 săli cu o capacitate totală de 676 de locuri, iar ca dotări cinematograful este echipat cu Dolby Atmos și RealD, completate de confortul sporit dat de scaunele de piele reglabile Deluxe, Premium, dar și a perechilor de scaune duble Love Box și Love Seats. 

Printre premierele cinematografice incluse în program se numără: „Tenet”, „După ce ne-am certat” – subtitrat în limba română sau dublat în maghiară sau „Noii Mutanți”. 

Cum e la Cineplexx?

Eu am fost a doua zi după deschidere la Tenet. Holul din cinematograf e foarte drăguț, presărat fiind cu diverse citate faimoase din filme. Sunetul în sală e dat foarte tare, nu sunt obișnuită, dar s-a potrivit cu filmul. Scaunele sunt confortabile (am plătit 2 lei extra pentru a sta în cele din spate – vă recomand, e altă experiență în ele) și am fost împrăștiați la distanță de câte un scaun fiecare. Îți poți lua popcorn, nachos, suc, toate cele, însă ești încurajat să pui masca la loc după ce ai terminat de mâncat (la fiecare 10-15 minute intra cineva în sală să verifice dacă are lumea măștile puse).

Oamenii s-au comportat exemplar, și-au dat jos măștile doar pentru suc și popcorn, în rest au stat cuminți. Pot spune sincer că e safe să mergi la film, totul e făcut în așa fel încât să fim ok.

Prin recenta investiție de la Târgu-Mureș ne dorim să arătăm că avem deplină încredere în statul român și în potențialul de creștere al pieței de cinema. Intenția noastră este să continuăm cu investițiile și dezvoltarea lanțului de cinematografe în ciuda acestei perioade extrem de dificile pe care o traversăm. În același timp, realizarea planurilor noastre atrage de la sine multiple beneficii pentru economia de stat, creează noi locuri de muncă și va spori semnificativ calitatea experienței cinematografice pentru iubitorii de filme. 

Christof Papousek, Managing Partner și Chief Financial Officer la Cineplexx International

Programul complet al cinematografului și detalii despre promoție se găsesc pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx care poate fi descărcată gratuit pe mobil. 

Ce aștepți? Hai la film!

Comments (1)

  • Andras

    Cea mai nasoala experienta vreodata la cinema. Am luat biletele online la un film 3D. Nu am gasit nici o informatie ce ochelari am nevoie, daca primesc acolo sau nu… Am ajuns la locatie, au la intrare o zona unde se vand snacksurile cu o singura statie functionala, am incercat sa vad ce meniuri sunt dar nu am gasit nici o lista. Pe monitoarele de sus apar niste combinatii dar se schimba asa repede ca nu am reusit sa compar. Nu au doar popcorn+bautura. Biletele sunt scumpe, meniul e mai scump… Dupa ce am iesit din rand am ajuns la intrare si am aflat ca tot acolo trebuia sa cumpar si ochelarii. Intre timp s-au bagat 10 persoane dupa mine si trebuia sa stau la rand. Biletele se vand in acelasi loc cu baututa si sunt doar 1-2 persoane prezente care fac tot. Nu stiu ce experienta au ei de 50 ani cum scriu pe site, dar oricine ar putea deschide un cinematograf cu o mai buna organizare. Am ajuns cumva sa intrarm doar ca nu era nimeni sa ne lase sa intram. Baiatul de la security a alertat o fata, care a fugit de la caserie lasand acolo clientii sa astepte sa ne lase sa intram, dar a vazut ca am bilet pe telefon si a fugit cu disperare sa cheme un alt baiat. Am intrat cu intarziere la film cu toate ca am fost acolo cu 20 minute inainte si eram primii la rand. Au 6-7 sali de vizionare. Daca ar veni doar 20 persoane per sala cred ca randul ar fi pana la sensul giratoriu si trebuie sa te duci cu 3 ore mai devreme.
    La intrare nu functiona nici cititrea biletului, am intrat doar pe baza inspectiei vizuale. NU RECOMAND. La intrare nu gasesti nici un poster cu ce filme au, doar un monitor cu lista titlurilor. Succes sa iei o decizie…

    reply

Post a Comment