Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
13° C
TOP

Haideti sa pedalam impreuna

Daca ai o bicicleta si ai vrea sa mai iesi cu ea la a tura, eventual sa mai cunosti niste oameni, te invitam marti (13 septembrie) la 6 langa parcul din strada Cutezantei (la Diamant) . O sa facem o tura scurta si usoara pe sosea pana la Sanisor, puteti sa vedeti harta aici. Daca o sa fie doritori o sa urcam pe asfalt si in padure pana ceilalti se odinesc si beau un suc 🙂

Si asta nu e tot, puteti sa castigati un bidon oferit de nabb.info

PS: nu este obligatoriu, dar este recomandat sa aveti la voi casca, far, apa, bani, o camera de rezerva, pompa, eventual haine reflectorizante.

Laci

Comments (7)

 • Dorin

  daca vreti sa muriti mergeti cu bicicleta, sunteti un limbric in fatza tuturor soferilor. daca tineti la locul de munca, familie etc… ganditiva bine :)). tocmai sunt beneficiarul unei fracturi la o manadin cauza unei portiere… (am mai avut una la cealalta tot cu bicicleta, vina mea aia). intalniri de genu ar trebui sa dati un germania, apropiata ungarie si altele 😛 succes tuturor care merg !:) sa va intoarceti toti si ochii in 6 !:)

  reply
 • Sper sa reusesc sa imi aduc si fiu ca sa te cunoasca si sa te felicite pentru realizarea ta din aceasta vara, dar si ca sa prinda gustul pedalatului.

  Am sa incerc sa promovez si eu initiativa ta. Poate ca nu ar fi rau sa ceri si sprijinul politiei.

  Acum cateva luni a mai fost organizata o astfel de actiune si mi s-a parut ca nu sunt deloc putini cei care sunt dispusi sa dea curs unei invitatii de acest fel.

  reply
 • dacă aveți careva să mă împrumutați cu o bicicletă, chiar aș veni și eu. 🙂

  reply
 • mihai

  ma eu am o bita dar e vai mama ei o cursiera …. de vreo 2 ani n+am mai miscat-o 😉

  reply
 • horatiu dobra

  salutare. azi nu pot iesi, dar cu alta ocazie, cu cea mai mare placere.

  reply

Post a Comment