Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Hambi Bar

Cum eu sunt curios din fire , într-o zi , când am fost sa plătesc netul la caseria RCS RDS din Tudor mi-era foame şi am zis să manânc ceva la Zebra. Era mai demult un fast food acolo vis a vis de catedrala mare din Tudor…. Surpriză, nu mai era Zebra că era Hambi Bar, sau ceva de genul ăsta.

E un mix între fast food, slow food, pentru că au inclusiv ciorbe şi tocăniţe , evident tot felul de Burgeri si Dogi. Mie mi-a făcut cu ochiul Meniul Hambi care e format  cartofi prăjiţi, un cabanos prajit, o ceafă de porc la grătar şi o pulpă de pui dezosat si salată de varză. Plus o felie(una bucată) de pâine şi o sticlă de cola la 0,25 L. Preţ? 12 lei.

M-a surprins plăcut că oamenii au meniuri cam cum vezi pe la fast food-urile din străinătate , bogate, cumva orientate specificului zonei şi cu suc inclus. La noi în afară de McDonald’s şi KFC nu prea mai vezi aşa ceva. Oricum bună mâncarea şi destul de multă dar să nu aveţi pretenţii. În sensul că acei cartofi erau un pic reci şi nici servirea nu e de 5 stele plus că varza era un pic oxidată… Dar mai ieftin decât acolo mi-e greu să cred că poţi să mănânci undeva în Tg Mureş, să mănânci mâncare nu cornuri şi iaurt sau un sandwich/burger. Aşa că pentru cei ce nu ajung la Porcuşor sau locuiesc în Tudor Hambi Bar e o variantă bună.

Programul e de la 8 dimineaţa până la ora 22:00

Voi ce mancati cand sunteti la birou / şcoală?

Comments (4)

  • Jerry

    Ma am fost de vreo 2 ore la hambi bar. Nu ma mai duc decat in situatii de criza. Cartofii nu numa ca erau reci, dar erau tari ca dracu. Si grasa care servea…parca numa pofta de mancare nam mai avut cand am vazuto. Miam varsat sucu, m-am dus si am luat un manunchi de servetele sa sterg peacolo, si grasa so luat de mine ca..ce fac cu atatea servetele. Leam pus la loc si mam dus in treaba mea. Doar preturile au fost ok, mancarea rece, incalzita la cuptorul cu microunde. Deampixu rau

    reply
  • Constantin

    mai bine mananci 4 mititei in parcare la kaufland, cu 4 lei , si cu o chifla proaspata si crocanta 😀

    reply

Post a Comment