Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Hanul Dracula, lângă Daneş

Pentru cei care nu ştiau, Hanul Dracula din judeţul Mureş are două puncte de lucru, unul în Daneş foarte popular, şi unul în pădure mai retras. Eu am ajuns în weeekend la cel din pădure.

Primul impact e că se află fooooarte departe de drumul principal (cel puţin mie 4 km mi s-a părut că au trecut extrem de anevoie). Localul e complet izolat, de aceea e recomandat celor care vor să fugă de lume.  Localul arată foarte bine, mesele sunt îngrjite, tacâmurile la locul lor, overl all un restauruant care se respectă. Capacitatea esitmată de mine este de vreo 80 de persoane, cu puţin efort.

Dar după aceea am deschis meniul… nu stiu alţii cum sunt, dar mie îmi place să am de unde alege, mai ales că indecizia mă caracterizează pe alocuri. Ei bine, Hanul Dracula nu prea îţi dă posibilitatea această de alegere.  Gama extrem de săracă de produse m-a cam supărat 🙁 dar na. Iar preţurile, zic eu, sunt mari. Adică, să fiu politically corect, sunt pentru turişti.

Chiar dacă gama este redusă, mâncare a fost bună. Nu ne-am plâns nici unul de gust… eu am avut în farfurie ceva cartofi fripţi tare reuşiti cu două bucăţi generoase de caşcaval pane.

În rest, locul unde este amplasat hanul e minunat. Îar să mergi în perioada  primăvară-vară şi să mănânci pe terasă, trebuie să fie o experienţă soră cu edenul. M-aş întoarce, recunosc, pentru că nu e un loc ce să îl întâlneşti chiar în fiecare zi, dar rog managerii localului să se ocupe puţin de diversificarea gamei de produse, zic eu că ar avea numai de câştigat.

Am făcut şi nişte poze click aici, să vedeţi şi voi în ce zonă e ascuns Hanul acesta, zonă care numai cu Dracula nu ar trebui asociată.

Comments (3)

 • eu prefer un meniu mic umplut doar cu lucruri facute bine in fata unui meniu cu 50 pagini din care bucatarului nu-i iese nimic bun 🙂

  reply
  • mihai

   true. am vazut restaurante cu 10 feluri de mancare din care 5 sunt perfecte :))

   reply
  • Paula

   Am uitat sa specific in art ca ce am comandat si anume cas pane nu se gasea in meniu…a trebuit sa insist pe langa ospatar de vre0 trei ori.

   reply

Post a Comment