Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Hipnotik Cafe

Weekendul trecut am ieşit în Hipnotik Cafe, un local în care nu am mai păşit de ceva vreme, dar care are poteniţial de local unde să îţi petreci o seară placută din weekend şi nu numai.

Hipnotik-ul îşi are domiciliul în Piaţa Trandafirilor numărul 1, lângă Casa Căsătoriilor, puţin în dreapta, cum mergi spre cetate. Am ajuns acolo pe la ora 9. Nu era foarte multă lume, decât la bar şi în separeu câţiva clienţi. Localul îl găsesc draguţ, poate puţin prea luminat pe alocuri, din cauza unor lămpi care sunt mai degrabă reflectoare, care din fericire nu sunt deasupra tuturor meselor, doar deasupra mesei unde am stat noi, care e în acelaşi timp cea mai mare din cafenea. Preţurile sunt poate cele mai acceptabile din oraş, într-un local unde poţi să stai până noaptea târziu. Orice cocktail este 9 lei, în comparaţie cu restul oraşului unde sub 11 lei nu găseşti nici măcar o Vodka Orange. Eu am comandat un frappe, dar din păcate nu m-a încântat deloc. Dacă nu mă opream la timp, aş fi devenit în scurt timp un cub de zahăr, atât era de dulce. De servire sunt mulţumită, amabilitatea era la ea acasă, atmosfera era destinsă, iar pentru cei dornici de petrecere, vă anunţ că după ora 23.00 se lasă cu party în serile de weekend. Capacitatea localului, conform aproximării mele este in jur de  50-70 de persoane, dar aparent acest lucru nu este o piedică pentru organizări de petreceri. Nu pot să vă dau detalii despre party, pentru că eu împreună cu gaşca mea, am părăsit localul din cauza muzicii, care era mult prea tare pentru noi “bătrânii” :).

Per ansamblu, mi-ar plăcea să revin în Hipnotik, iar data viitoare promit să rămân şi la petrecere şi să revin cu un update.

Am rămas plăcut surprinsă de faptul că au site propriu; datele lor de contact sunt următoarele Tel: 0754-943.189, e-mail: contact@hipnotik.ro. Şi pentru că sunt foarte profi, au şi o pagină de facebook pe care o găsiţi aici.

Comments (2)

  • Luxandra

    Eu sar in apararea localului prin a aduce laude aproape celui mai bun milkshake din oras…Paula, te invit la un milkshake!

    reply

Post a Comment