Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP
cineplexx targu-mures

Honest Thief în premieră la Cineplexx Târgu-Mureș

Din acest weekend, Cineplexx Târgu-Mureș aduce un film nou în premieră pe ecranele din oraș: Honest Thief (Un hoț cinstit) cu nimeni altul decât Liam Neeson.

UN HOȚ CINSTIT (N-15)

AVANPREMIERA: 7, 8 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română 

DISTRIBUȚIE: Liam Neeson, Kate Walsh, Jeffrey Donovan, Jai Courtney, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jasmine Cephas Jones

SINOPSIS

UN HOȚ CINSTIT este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat. Agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) speculează momentul și își fac un plan ca să pună mâna pe bani. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.

Vineri, Luni – Joi: 15:45; 20:00; 22:10;
Sambata, Duminica: 13:15; 16:45; 20:00; 22:10;

Alte filme la Cineplexx în această săptămână: Mulan, Made in Italy, Tenet și Un tataie de coșmar

Pentru mai multe filme și bilete, accesați site-ul Cineplexx. Păstrați normele Covid și savurați un film în deplină siguranță!

Post a Comment