Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-0° C
TOP

Hot news!!

Electric Castle încheie line-up-ul ediției 2014 cu nume explozive!!

Organizatorii Electric Castle Festival aruncă în aer line-up-ul celei de a II-a ediții, aducându-i pe scena din Bonțida pe Die Antwoord, care au inclus România, pentru prima dată, în turneul lor mondial de promovare a ultimului album! Die Antwoord vin la Castelul Banffy cu, probabil, cel mai non-conformist și extravagant show prezentat vreodată publicului autohton.

Un alt headliner care va urca pe scena Dance Garden este Sasha, britanicul care s-a impus prin stilul progressive house printre cei mai buni DJ din lume.

Lista cu artiști de anvergură ai festivalului va fi completată cu Gramatik, muzicianul nominalizat, în 2010, de Beatport Music Awards la categoriile “Best Chill Out Artist” și “Chill Out Track”.
https://www.youtube.com/watch?v=lYKRPzOi1zI

Directorul festivalului, Teodor Negrea, a declarat că pentru această ediție și-au dorit “un line-up proaspăt și diferit”, orientându-se în acest scop spre “artiștii care nu au mai fost în România, fie spre numele care au scos un album nou.”

Maribou State din Herfordshire sunt o altă premieră în România! Povestea duo-ului, Chris Davids și Liam Ivory, a început în 2011 după ce au mixat în unul dintre cele mai mari cluburi din lume, WAYF. Tot în 2011, au lansat EP-ul Olivia, devenit un reper pentru linia melodică a grupului.

Un călător în lumea muzicii, un sculptor al sunetului şi un maestru al scenei de dans datorită producțiilor sale, Pedestrian și-a făcut rapid loc în topul K Magazine al „10 Bass Music Artists To Watch Out For In 2012”.

Lista artiștilor români care vor concerta la festival va fi completată de Aria Urbană, un proiect electrizant care îmbină beat-uri electronice, trip-hop, dub şi drum & bass, Brazda lui Novac, care îl are în spate pe arhitectul Victor Popescu, Herne creierul și fondatorul casei de discuri Origami Sound, Village (Vali Dragomir din Galați) devenit celebru, peste noapte, datorită piesei Takeover. Un alt artist care promite un spectacol exploviz este Clap! Clap! alias Cristiano Crisci, cunoscut și sub numele de DIGI din cadrul familiei muzicale Luckybeard. El definește un nou gen muzical – Tribal Bass.

Alți artiști confirmați pe scenele festivalului: Ada Kaleh, Indie Jules, Shadowbox, Tesco Disco, Riddim Colony Soundsystem, OK Corral, Temple Invisible, StereoTrombone, Newgotti, Just D’Light, Thejointventures, Serious Dub, Planul, Calin, Dublic, Adam Dolph, Miss Cheeky, Krueger și Horace Dan D.

Electric Castle va reuni anul acesta peste 100 de artiști care vor concerta, timp de 4 zile, pe 5 scene!

Nu uita! Îți mai poți lua abonament de 4 zile cu 160 lei care pot fi cumpărate în Tîrgu Mureș din J’ai Bistrot și Old City, online de pe eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești), electriccastle.ro de pe aplicația mobile (iOS/Android) sau de la locațiile partenere Electric Castle (Booha Bar, Boiler Club, L’atelier, Kingpin Shop, Flowers, Camino). .

Iată cum a fost Electric Castle 2013:  ziua 1 , ziua 2 , ziua 3 .

Post a Comment