Târgu Mureş
18 Sep, Saturday
13° C
TOP

Idei care merita impartasite

In ultimii ani am inceput sa prind gustul implicarii in diverse evenimente/actiuni care se desfasoara la nivel local. Sentimentul de dupa este unul de o incredibila euforie si am perfect in minte urgenta de a impartasii cu cei dragi acest sentiment atat de placut.

E ca atunci cand faci ceva nou si esti incercat de o senzatie placuta pe care abia astepti sa o repeti. Unii o numesc adrenalina, altii nu ii pun nici o eticheta, cert este ca trebuie profitat de orice ocazie pentru a trai astfel de momente.

De aceea eu incurajez imi incurajez cunoscutii sa se implice in absolut orice le iese in cale. Fie ca e o activitate de strans gunoiul impreuna cu alti voluntari, sau plantat copaci, sau simpla prezenta la anumite prezentari din care se poate extrage un mesaj puternic, etc. La eventimente de acest gen, unde se transmite pasiune pentru un anume subiect sau actiune, avem ocazia sa intalnim oameni extraordinari. Cand esti inconjurat de oameni extraordinari, ti se poate schimba viata.

Orice pas facut in aceasta directie e important, asa ca va sfatuiesc fie sa intrati pe pagina voastra de facebook si sa incepeti sa cautati ce evenimente/actiuni au loc in perioada urmatoare, sau mult mai simplu, stati cu ochii pe outinmures.ro pentru ca aici vom anunta tot ce se intampla, iar eu personal de obicei pun accent pe actiunile care imi sunt mai apropiate si in care ma implic. Ca si exemplu puteti citi aici impresiile mele despre  un asemenea eveniment care mi-a marcat anul 2013 si anume StartUp Weekend.

Asa ca nu uitati, fiti cu ochii pe noi, am cateva propuneri pentru voi cu care am sa revin in articolele urmatoare

Post a Comment