Târgu Mureş
18 Oct, Monday
7° C
TOP

Ideile creative încurajate le Electric Castle

Electric Castle își dorește să încurajeze arhitecți, designeri, graficieni, artiști plastici sau pur și simplu oameni creativi.

Toți aceștia își pot găsi un loc de exprimare pentru a ideilor lor creative în spațiul celei de-a VI-a ediții a Electric Castle. Organizatorii au deschis un concurs de proiecte pentru care oferă granturi de peste 15.000 de euro.

Cei peste 220.000 de metri pătrați ai festivalului sunt suficienți pentru a cuprinde și cele mai trăznite idei. Creativitatea poate porni de la amenajarea spațiului, începând de la instalații interactive sau efecte de lumini și până la proiectareunor noi spații de cazare în campingul festivalului. Anul acesta, va exista chiar o zonă nouă: „Quiet Camping”, perfectă pentru a implementa ideile venite de la arhitecți sau proiectanți din țară.

Granturile sunt deschise și celor care vor să spună povestea festivalului sub forma unui documentar, al unui videoclip sau al unui scurtmetraj. Organizatorii așteaptă scenariile adaptate astfel încât produsul final să nu depășească 30 de minute, iar cea mai bună idee va primi susținerea festivalului.

Cele 5 zile de festival se trăiesc 24 de ore din 24. Pentru a le umple, ideile de activități (fie că sunt de zi sau de noapte) sunt binevenite, mai ales că edițiile trecute ne arată clar că nimic (legal) nu e interzis pe domeniul castelului Banffy. În 2017, participanții au putut vedea spectacole de teatru, lua parte la ateliere de film și design și au bătut noi recorduri la volei pe plajă. Toți cei care vor să propună noi idei de activități sunt invitați să se înscrie în concurs și pot să-și facă proiectele implementate între 18 și 22 iulie.

Pentru mai multe detalii, intrați pe acest link.

Be electric!

Post a Comment