Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
13° C
TOP

Iepuraş Party în Office

Am un presentiment că cei din Office vor să le-o ia tuturor înainte, acesta fiind adevăratul motiv pentru care petrecerea de iepuraş se ţine joi şi nu duminică.

E clar, sărbătorile sunt aici, deja auzim ciocnitul ouălor vopsite, spiritul ar trebui să fie şi el instalat. Mesele sunt şi ele în stadiu de pregătire, secretul e să vă faceţi curaj şi să începeţi cu munca.

Nici cei din Office nu ignoră faptul că iepuraşul urmează să vină în vizită. Eu nu prea am dat curs acestei noi manifestări cu iepuraşul, dar având în vedere că e un nou prilej să primeşti (uneori să şi oferi) cadouri, de ce nu. Poate mă aliniez şi eu la acest trend. Aşa…vine iepuraşul şi cei din Office vor să sărbătorească acest lucru, dar trebuie la rândul vostru, cei interesaţi, să contribuiţi cu ceva: cu un ou vopsit, personalizat, indistructibil, cum vreţi voi.

În această joi 12 aprilie, la ora 22.00, cu oul (vopsit) în buzunar, păşiţi cu încredere pe treptele Clubul Presei şi drept recompensă veţi primi ceva special de băut, aşa ca de Paşte.

Originalitatea nu le lipseşte din bagaj nici de această dată, aşa că petrecerea minunata se intitulează “Iepuraş Party Bozeg !”, semnul acela de exclamare punctând ceva de genu  “Să ne distram, da??!!”

Abea aştept să cionim ouăle vopsite, aşa că ne vedem pe acolo.

 

Post a Comment