Târgu Mureş
22 Sep, Wednesday
9° C
TOP

IMPOSIBILITATI – un show marca Cristian Gog

Din cand in cand putin iluzie nu face rau nimanui.

Cristian Gog, cel care o castigat o editie a concursului Romanii au Talent a pornit hotarat in turneu. Pentru ca e ardelean de-al nostru, nu putea sa nu vina si la Targu Mures. Mie Cristian Gog imi inspira un bun simt, care desi ar trebui sa fie normal, e destul de rar intalnit, mai ales la persoanele publice. Urmarindu-i activitatea post Romanii au Talent am vazut ca a continuat sa se implice in acelasi tip de proiecte de voluntariat ca si inainte sa prinda gustul faimei, si asta tare mi-a placut.

In ceea ce priveste profesionalisum lui, ma declar un consumator multumit.Din cate numere am vazut, eu nu am surprins nici o eroare, dar va spun drept ca nici nu am cautat-o. Nu fac parte din categoria iscoditorilor, care musai musai vrea sa scoata la iveala ca ne-a pacalit si mai ales cum. Am vazut, am trait, multumesc frumos.

Evenimentul de iluzionism sustinut de Cristian Gog se adreseaza tuturor celor care vor sa aiba parte de cateva ore de spectacol, buna dispozitie si relaxare.

IMPOSIBILITATI – va avea loc in data de 11 noiembrie la Casa de Cultura Mihai Eminescu incepand cu ora 19.00 Biletele sunt 20 de lei cu studcard, sau 30 respectiv 40 de lei in functie de locul in sala. Exista si bilete VIP cu 100 de lei care includ un afis semnat si o lingura Cristian Gog. Acestea se pot achizitiona http://www.biletmaster.ro/.

Va recomand sa dati curs invitatiei si sa va lasati purtati de val pentru o scurta perioada de timp. E bine venita cate o pauza de la realizate din cand in cand :).

Comments (2)

  • Rares

    Prestatia foarte slaba , suntem dezamagiti, Gog este un amator………

    reply
  • Petrica Popa

    Tu nu stii ca reclama e sufletul comertului? Asta e hal de spectacol ? Si-a luat si el niste trucuri de pe net si le vinde cu vrajeala. Foarte foarte foarte slab , ma asteptam la alceva nu la amatorism .

    reply

Post a Comment