Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Impresii Rockstadt – Ziua 2

Overview

Am dat și în ziua 2 de festival pe la Rockstadt. În următoarele rânduri vă voi descrie cum era sa pice 3 oameni pe mine, mai să-mi rupă gâtu’.

KORPIKLAANI. AAAAAAA. De când am vrut să îi văd pe oamenii ăștia. Și intr-un final am reușit. Dar încă ce show! Evident, prima dată m-am dus în photo pit cu colegii mei cu “fotoscule”. Aud o voce de spiriduș. Aud un acordeon. Aud tobe. Apoi am auzit cum mi se infundă urechile de la forța cu care trupa asta cânta. Decor specific, instrumente folk, toate pliindu-se pe genul lor de muzică, folk metal.

După ce am terminat cu pozele, m-am dus lângă ai mei oameni să mă bucur de concert. Nici nu ajung bine că deja sunt bătut pe umeri să îmi ajut colegii de breaslă (my fellow metalheads) cu crowdsurfing. De nu credeam că imi pică toți oamenii în cap… Aproape toți îmi treceau pe deasupra capului. Unii mai ușori, alții mai grei și alții care se fâțâiau constant. Nu stiam dacă să mă bucur pentru ei sau să îi bat. Pe lângă că ei erau primii care cădeau peste public. Bine că avem reflexul de a ne feri în cazul în care recunoaștem un pericol iminent. Nu pot spune asta și despre o prietena pe care am luat-o pe sus și am împins-o în crowdsurfing (pup Magda).

Și mai multe trupe?!

Surprinzător (sau chiar deloc), s-au mai făcut remarcate încă câteva trupe, pe lângă brutalii Six Feet Under, printre care și Candlemass și Mortem. Vibe-uri geniale, eerie, din nou mi s-a făcut părul măciucă și iar m-am trezit de zici că încă dorm. Damn it.

Concluzii Ziua 2

Da, îi mișto la Rockstadt, mai venim și la anu’, în număr și mai mare ca până acum. Mai ales că s-au anunțat și câteva trupe care vor concerta anul viitor. Aruncați un ochi pe pagina lor de Facebook, click aici.

Also, am scris ieri un articol despre ziua 1 a festivalului. Dacă vreți să îl citiți, dați un click aici.

Post a Comment