Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Inca un festival de muzica buna in tara “La Damburi”

Desi Peninsula noastra mult iubita a ajuns la un final destul de urat, lumea festivalurilor nu a murit. Si ma bucur ca noi OIM suntem parteneri media cu multe festivaluri de muzica din tara; inseamna ca lumea a inteles deja ca noi sustinem, sprijinim si promovam festivalurile de muzica buna.

In luna iulie, tot in zona Transilvaniei, are loc un festival de muzica “La Damburi”. Festivalul tine doua zile si ca headline sunt baietii talentati de la trupa “The Amsterdams“. Pe langa acestia probabil ati mai auzit de “We singing colours” sau “Pistol cu capse”, chiar si al nostru Dj Sauce apare pe afis. In line-up ii mai gasiti pe: One Lion, Straight Up, The Idoru, Dots, Grave for Sale, Flare, Untold Faith si Blackhoney. Ca la orice festival care se respecta, pe langa concerte vor mai fi si alte activitati…google it.

Concertele vor avea loc in 25-26 (vineri si sambata)  iulie la Satu Mare. Siteul oficial unde puteti afla mai multe e ladamburi – btw site-ul e foarte profi facut si poti gasi o gramada de info utile, iar pagina de facebook o gasiti aici.

Ideea e ca vrem sa dam de stire, ca pofta de festivaluri poate fi satisfacuta si vara aceasta. Speram sa ajungeti in numar cat mai mare si sa promovam impreuna tot ce misca in sectorul de festivaluri. Enjoy!!!

Post a Comment