Târgu Mureş
23 Feb, Friday
10° C
TOP

Începe Maratonul Cumpărăturilor în Centrul Comercial Auchan

Timp de 28 de zile, clienții Centrului Comercial Auchan Târgu Mureș sunt invitați la un Maraton al Cumpărăturilor.

Fiecare 10 lei cheltuiți în magazin te vor aduce mai aproape de zeci de premii în valoare totală de peste 35.000 de lei. 

 

Auchan schimbă mersul la cumpărături! El devine o bucurie cu ajutorul noii campanii derulate de Centrul Comercial Auchan în perioada 13 august – 9 septembrie 2018.

Astfel, pentru fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele participante din centrul comercial (exceptând hipermarchetul), vei primi o bulină specială. Odată strânse 5 stickere, intri în concurs pentru a câștiga unul dintre cele 76 de coșuri de cumpărături, în valoare de 466 lei fiecare. Taloanele vor fi depuse în urna aflată în centrul comercial.

“Știm că urmează o perioadă agitată pentru clienții noștri, mai ales în contextul începerii noului an școlar. Așa că ne-am dorit să transformăm această cursă anuală într-o bucurie, într-un prilej de a veni în întâmpinarea nevoilor lor și a ne apropia ca și comunitate“,

au declarat reprezentanții centrului.

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie poți da click AICI!

Mai avem puțin din ultima lună de vară, iar în curând vor începe pregătirile pentru noul an școlar, așa-i?    🎒   📚

#MaratonuluiCumpărăturilor transformă această perioadă într-o adevărată bucurie, atât pentru tine ca părinte dar și pentru copilul/copiii tăi! Fă-ți cumpărăturile la Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș pe toată durata maratonului, colecționează bucurii (stickere) și participă la tragerea la sorți pentru a câștiga premii speciale din oferta magazinelor centrului comercial! 😀

Nimic mai simplu, plăcut și ușor!

Post a Comment