Târgu Mureş
25 Feb, Sunday
8° C
TOP

Începe Vibe Festival! Vezi aici programul pe zile

Cea de-a treia ediție Vibe Festival ne invită să ne alăturăm artiștilor din sfera muzicii electronice și artiștilor vizuali internaționali pentru 4 zile de pomină tocmai pe malul Mureșului.

În perioada 4-7 iulie dacă stai în zona 7 noiembrie nu vei putea dormi oricum de la muzică, așa că de ce nu fii în centrul distracției?

Headlinerii acestui an sunt DJ-ul belgian Lost Frequences, Modestep (DJ Set), DJ-ul german Alle Farben și Foreign Beggars.

Pe lângă zeci de alți artiști, vom avea parte și de al nostru DJ Shiver sau Thomas Pcz & C A Strings.

Am încercat să aducem în fiecare seară un nume important pe plan internațional și am reușit acest lucru. Vor fi 5 nume, dintre care trupa Foreign Beggars va urca pe Magenta Stage. Ceilalți invitați sunt DJ internaționali renumiți: Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Stanton Warriors. Aducem și trupe din Ungaria și din România. Încercăm să fie OK pentru toată lumea. Trupele din Ungaria sunt headlinerii celor mai importante festivaluri ungurești, iar comunitatea maghiară de aici le frecventează concertele. Pe plan local avem un plus foarte mare în ceea ce privește DJ-ii. Am încercat să găsim în fiecare oraș din Transilvania acei artiști care au un grup al lor de fani din comunitatea underground. Aceștia vor urca pe scena Black Box, care va funcționa 24 de ore pe zi, începând de joi și până luni dimineața, la finalul festivalului.

Polacsek Péter, director de comunicare Vibe Festival

Programul pe zile la Vibe Festival

vibe festival
vibe festival
vibe festival
vibe festival

Volei de plajă, badminton, fotbal, jocuri, yoga, și numeroase alte programe interesante îi așteaptă pe cei care se mută pe malul Mureșului. La universitatea de vară, la Vibe KOLI, timp de patru zile se vor derula aproximativ optzeci de programe în patru locații. De asemenea, vor fi expuse lucrările studenților de la UBB și Sapientia.

În zona de modă și spațiul comunitar numită Fashion Corner va exista un târg cu produse aparținând unor designeri transilvăneni, și vor avea loc două conversații pe zi despre moda feminină și cea masculină, alimentație sănătoasă, viața de blogger și călătorii. Fashion Talks se va ține în limba maghiară.

Abonamentele se pot găsi atât la fața locului, cât și aici la 250 lei abonament simplu și 400 lei VIP Pass.

Playlist Vibe Festival

Comments (2)

  • gigi_duru

    Sad but true!
    Bring back Peninsula!

    Ntz ntz ntz

    reply

Post a Comment